Givingly legt uit:

 

4 redenen waarom je partner jou een massage moet geven 

Tegenwoordig staat gezondheid erg centraal. Gezondheid gaat verder dan alleen gezond eten. In ons dagelijkse drukke leven is ontspanning erg belangrijk. Kunnen jij en je partner wat ontspanning gebruiken? Dan zal een massage van je partner jullie een happier koppel maken! Givingly geeft 5 redenen waarom een massage met massagegel van je partner goed is.

 

  1. Je wordt er gelukkiger van

Een drukke dag op het werk? Of een gestreste periode op school? Nooit tijd om te ontspannen? Niet alleen mentaal maar zeker ook lichamelijk voel je hier het nodige van. Iedereen ontspant op een andere manier. Yoga, een wandeling, rustig een boek lezen of een lekkere massage. Maar waarom maakt een massage je nou gelukkiger?  Tijdens een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Het fijne en zorgeloze gevoel komt omdat deze lichaamseigen stofjes stress verminderen en het geluksgevoel verhogen!

 

  1. Romantiek, romantiek, romantiek!

Steek wat lekkere geurkaarsen aan en maak een begin (of eind) aan jullie fantastische avond. Pak de massagegel en zet een achtergrondmuziekje aan. Je hoeft niets te doen, alleen te ontspannen. Geef je over aan je partner en ga op in het moment. Ben je soms een beetje stijf? Ook dan is een massage met massagegel ideaal voor jou. Een flexibele partner doet wonderen!

 

  1. Gebruik een massage met massagegel als voorspel

Wanneer de handen van je partner met massagegel over je lichaam glijden heeft dat al snel iets erotisch. Een massage bouwt de spanning op. Al je zintuigen worden op scherp gezet. Je voelt lichte aanraking, hoort zachte geluidjes en gaat volledig op in het moment. Met de 2-1 massagegel van Givingly hoef je niet te stoppen. Deze massagegel is hier perfect voor! Het kan namelijk ook als glijmiddel gebruikt worden.

 

  1. Gewoon omdat het kan

Waarom je partner je een massage geeft? Omdat je partner zielsveel van je houdt en jij gelukkig wil zien. En omdat jij uiteraard een massage hebt verdiend. Vergeet niet je partner te vertellen over de massagegel van Givingly zodat jullie heerlijk kunnen genieten van jullie intieme moment.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd