GLIJMIDDEL, WAAR KIJK JE NAAR?

Waar glijmiddel voor wordt gebruikt?

Glijmiddel geeft je seksleven een boost wanneer je last hebt van vaginale droogheid. Ook kan glijmiddel ervoor zorgen dat het allemaal wat spannender in de slaapkamer wordt. Het laat de seks meer ‘smooth’ verlopen. Toch heeft iedereen een voorkeur bij een bepaalde soort glijmiddel.

 En toen? Waar let je op?

Een vraag waar wij in het begin ook over struikelden. Er zijn wel honderden verschillende soorten glijmiddelen. Deze kun je natuurlijk niet allemaal uitproberen want dan blijf je maanden of misschien wel jaren bezig. Om je veel tijd en geld te besparen leggen wij je uit waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar jouw perfecte glijmiddel.

Het belangrijkste is dat je nadenkt over waarvoor je het wil gebruiken. Gebruik je latex condooms? Dan kan een olie in een bepaalde glijmiddel het condoom aantasten en is het niet meer veilig. Wil je de glijmiddel gebruiken voor bij je toys? Dan raden wij je een glijmiddel op waterbasis aan. Sommige glijmiddelen op siliconenbasis kunnen namelijk je toy aantasten. Hou je van een heerlijke massage als voorspel? Dan is een glijmiddel op siliconenbasis juist wat je nodig hebt!

 

Welke glijmiddel heeft welke voordelen? Givingly legt uit!

Glijmiddel op waterbasis:

-          Goed in gebruik met seksspeeltjes

-          Goed te gebruiken in combinatie met latexcondooms

-          Helpt wanneer je last hebt van vaginale droogheid

 

Glijmiddel op siliconenbasis:

-          Goed te gebruiken met latex condooms

-          Helpt wanneer je last hebt van vaginale droogheid

-          Waterbestendig dus goed voor onder de douche

-          Is geschikt voor massages

-          Heeft een langdurige werking

-          Laat een zijdezacht gevoel achter

 

Weet jij na het lezen van dit blog welk glijmiddel het best bij jou past? Dan is het goed om te weten dat Givingly zelf een 2-1 massagegel/glijmiddel heeft in een zeer luxe fles. Bekijk snel ons assortiment op de website.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd