Het geheim van de Sensual by Givingly 2-1 Massagegel

Het magische geheim van de Sensual by Givingly 2-1 massagegel.
De Sensual by Givingly 2 in 1 massagegel is een zijdezachte massagegel die je ook als glijmiddel kunt gebruiken. Het magische geheim is dat de massagegel over het hele lichaam gebruikt kan worden. De massagegel is speciaal ontwikkeld voor intieme massages en als glijmiddel tussen het vrijen en voor de intieme strelingen. De 2 in 1 massagegel van Sensual by Givingly geeft je huid een zijdezacht gevoel. Als extra geeft de elegante pompfles een luxe uitstraling zowel op je nachtkastje als in je badkamer. 

 

Siliconenbasis
Doordat de 2 in 1 massagegel van Sensual by Givingly op siliconenbasis is, droogt deze niet uit. Pas wanneer je ophoudt met glijden trekt het vocht langzaam weg en laat het een zijdezachte laag op je huid achter. De geur-, smaak- en kleurloze uitvoering maken het voor iedereen tot een sensuele ervaring. Wanneer het voorspel je naar de hemelse poort van opwinding brengt is je intieme metgezel de massagegel. 

Tips!

Het zal je verbazen waar de Sensual by Givingly 2-1 massagegel allemaal voor gebruikt wordt. Onze massagegel wordt zoals hierboven al aangegeven werd ook gebruikt als glijmiddel. Daarnaast kan het voor nog veel meer gebruikt worden. Wij geven je wat  extra tips:

1. Last van schrale dijen? Say goodbye!

Veel vrouwen die tijdens de warme dagen tijdens het dragen van een rokje of jurk last hebben van “schurende benen”, gebruiken hier een beetje massagegel/glijmiddel voor.  De Sensual by Givingly 2-1 massagegel zorgt ervoor dat de huid soepel blijft. Doordat het op siliconenbasis is droogt het ook niet uit en kun je zonder pijn een heerlijk lange wandeling maken zonder schuurplekken!

2. Zitten je pumps te strak? Try this!

Sensual by givingly 2 in 1 massagegel

Heb je ook van die strakke hakken waar je bijna niet inkomt? Maar wanneer je een maat groter aan hebt je schoenen gaan floepen? Smeer een beetje massagegel op je voeten en je glijdt er zo in!


3. Op zoek naar een goed middel tegen een droge huid?
Ben je het zat om te zoeken naar een product die je op je droge huid kan smeren? De Sensual by Givingly 2 in 1 massage gel is hier PER-FECT voor! De lange werking van de massage gel in combinatie met een zijdezachte laag geven je huid een langdurig zacht gevoel.

4. Onder de douche? NO problem
Niet alle massagegoedjes zijn te gebruiken in de douche. Doordat de Sensual by Givingly 2 in 1 massagegel zich door de siliconen niet goed met water mengt is dit goed te gebruiken onder de douche! Kijk wel uit, “it’s getting slippery in there!!”.

5. Droge haren en alles al geprobeerd?
Heb je altijd last van droge punten? Smeer er een beetje massagegel in! Je zult versteld staan van het resultaat.

Truth to be told
Een 2-1 massagegel is GE-WEL-DIG. Niet alleen de luxe uitstraling is prachtig, ook is het product voor van alles te gebruiken. Wil je tijdens jullie intieme moment niet stoppen? Kies dan voor een product dat voor beiden gebruikt kan worden! Wij hebben jullie al een aantal tips & trics gegeven maar we geloven dat er nog veel meer leuke tips zijn! Heb jij nog andere ervaringen? Laat het ons dan zeker weten!

 

XOXO Team Givingly

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd