Net zoals de man heeft ook de vrouw erogene zones


Eerder hebben we het bij Givingly al gehad over de erogene zones van een man. Vandaag lees je meer over de erogene zones van een vrouw. Veel mensen denken namelijk dat de erogene zones zich beperken tot de geslachtsorganen. In werkelijkheid zijn er véél meer zones die tot opwinding leiden. Givingly legt het uit!


Door te strelen, kussen, masseren, te likken en andere manieren kan seksuele opwinding worden opgewekt. Veel vrouwen vinden het heerlijk om zachtjes gestreeld te worden. Het kunnen de billen, binnenkant van de dijen, mond, borsten en tepels of de hals zijn.


Vergeet ook de oren, schouders, armen en benen niet! Het oor is een erotisch plekje dat vaak vergeten wordt. Je kunt eraan sabellen, blazen, kussen of likken. Bovendien vinden vrouwen het prettig om gemasseerd te worden. Door daarbij een massagegel zoals de 2-1 massagegel van Givingly te gebruiken, maakt dat alles nog sensueler. De massagegel kun je gebruiken over het gehele lichaam. Begin met het masseren van de schouders, armen en handpalmen en masseer langzaam naar beneden. De handpalmen bevatten super veel zenuwuiteinden wat het extra gevoelig maakt. Het hoogtepunt van de vrouw is natuurlijk wanneer de vagina en de clitoris gemasseerd wordt. Masseer met de 2-1 massagegel van Givingly en je huid is daarna ook nog een zijdezacht. 


Vergeet natuurlijk niet dat iedere vrouw verschillend is. Wil je haar echt verwennen? Kom dan achter haar wensen en jullie zullen een onvergetelijke avond hebben!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd