Dit is hoe je een romantische/erotische massage geeft

Er is niets zo fijn als een huid die met liefde wordt aangeraakt. Wil jij je partner verrassen met een romantische massage? Dan geven wij je wat tips zodat het een onvergetelijke avond wordt. Gebruik de 2-1 massagegel van Sensual by Givingly en je gaat een perfecte avond tegemoet. 


The most important!

Begin allereerst met het creëren van een goede sfeer. Waar je jouw partner wil masseren maakt niet zoveel uit. Zorg er in ieder geval voor dat het een zachte ondergrond is zodat je partner lekker kan liggen. Dim het licht en steek wat geurkaarsen aan. Vergeet vervolgens niet om een rustige en bijpassende achtergrondmuziek aan te zetten zodat jullie extra goed kunnen ontspannen. Don’t forget: zorg voor een aangename kamertemperatuur, jullie gaan immers uit de kleren! Pak de massagegel en een handdoek en als laatste natuurlijk sexy ondergoed voor jezelf.


Stap 1 van de massage:

Laat je partner comfortabel liggen en wrijf de 2-1 massagegel van Sensual by Givingly tussen je handen. Dit zorgt ervoor dat het lekker warm wordt voordat de massagegel het lichaam aanraakt. Begin rustig met masseren. Het is belangrijk dat je rustig begint zodat je partner kan wennen en zich kan ontspannen. Begin bijvoorbeeld met de rug en de schouders en ga later pas naar het erotische gedeelte. Vraag aan je partner of hij of zij comfortabel kan liggenen ga anders verder met je massage.


De massage:

Vind je het lastig om te bepalen waar je begint en eindigd met je massage? Het belangrijkste is dat je eindigd daar waar je partner het liefst aangeraakt wordt: Het geslachtsdeel. Het is belangrijk om de spanning op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met schouders en nek waarna je doorgaat naar de rug en armen. Vergeet niet dat kusjes en likjes het altijd goed doen! Vraag je partner om zich om te draaien en begin met het strelen en masseren van de tepels en navel. Als laatst masseer je de binnenkant van de dijen. Op dit moment is de spanning erg opgebouwd waardoor de gevoelens bijna ondraagbaar worden! Na het strelen van de dijen ga je door naar het geslachtsdeel en we weten allemaal wat er daarna gebeurd!


Extra tip!

Het is belangrijk om te weten dat massage olie niet altijd inwendig gebruikt mag worden. Onderzoek toont aan dat sommige oliën er namelijk voor zorgen dat de kans op infecties worden vergroot. Het verstoort het natuurlijke evenwicht. Kies bijvoorbeeld voor een massagegel zoals de 2-1 massagegel van Sensual by Givingly. De naam zegt het eigenlijk al. De 2-1 massagegel van Sensual by Givingly is speciaal ontworpen om ook op intieme zones te gebruiken. Dus wanneer je massage is afgelopen hoef je niet te stoppen en kun je met jullie romantische avond! Wil je meer weten over het geheim van de 2-1 massagegel van Sensual by Givingly? Lees dan onze andere blogpost


Enjoy!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd