Alles wat je moet weten over de erogene zones van een man

Wat zijn erogene zones? Een erogene zone is een plek op het lichaam dat bij aanraking seksuele gevoelens opwekt. Dit kan bij iedereen verschillend zijn maar over het algemeen zijn het de plekken waar veel zenuwuiteinden zijn want dat maakt het gevoelig. Maar wat zijn nou de erogene zones van een man? Givingly vertelt je hoe je jouw partner weerloos maakt!


  1. De oren, hals en nek

De erogene zones rond het gezicht zijn enorm gevoelig. Blaas zachtjes in zijn hals, geef kusjes en vergeet niet om de helix (de buitenkant van de oorschelp) en de achterzijde van het oor te prikkelen. Deze zone wordt ook als erg prettig ervaart maar vaak vergeten! Laat je partner genieten van je aanraking. Strelingen, kusjes of likjes kunnen je partner enorm tot opwinding opbrengen.


  1. De onderbuik

Zoals wel te verwachten is het geslachtsorgaan het meest erogene lichaamsdeel van een man. Hoe dichterbij je komt, hoe meer opgewonden hij raakt! Streel zachtjes met je vingers onder zijn navel en bouw de spanning op voordat je met je vingers langzaam zijn schaamstreek ingaat. He will love it!


  1. Dijen, dijen & dijen

De binnenkant van zijn dijen zijn enorm gevoelig! Het kussen of bijten kan als perfect voorspel gebruikt worden. De dijen van een partner zijn echt een zone die je niet moet vergeten tijdens jullie voorspel. Het zal je partner enorm opwinden en omdat deze zone vaak wordt vergeten kan je het tot jouw geheime wapen maken. Het af en toe aanraken van zijn geslachtsorgaan maakt het natuurlijk nog opwindender! 


  1. Billen! Ja ook mannen houden hiervan!

Voor elke man is dit natuurlijk verschillend. Het is dus goed om hierover van te voren met je partner te praten. Hij kan het heerlijk vinden als je zijn billen masseert, streelt of likt. Vergeet ook de P-spot niet. Je kan hem met je vingers vanaf de buitenkant stimuleren. Het stimuleren met je tong zal je partner ook erg lekker vinden. Voor de gevorderden liefhebbers kun je het ook met je vinger van binnenuit stimuleren. Druk je vinger zacht richting de penis en doe dit net voor het orgasme. 


Spice it up!

Het is altijd goed om met je partner eerst te praten over zijn erogene zones. Experimenteren kan daarentegen ook erg leuk zijn! Wil je het nog spannender maken? Maak dan gebruik van sextoys of massagegel. De 2-1 massagegel van sensual by Givingly kan hier perfect voor gebruikt worden. Lees meer over de 2-1 massagegel van sensual by Givingly in onze andere blog. Wil je weten waar de massagegel voor wordt gebruikt? Lees dit hier.Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd